• banner

    Over Agile Advies

Aanpak

Om als organisatie werkelijk Agile te kunnen zijn, is het nodig dat de volledige organisatie de Agile manier van werken ondersteunt. Omdat uw bedrijf uniek is, is de weg naar een Agile organisatie dat ook. We werken daarom met een persoonlijke, op maat gesneden aanpak, die past bij uw bedrijfscultuur en uw doelen. In eerste instantie zullen we dus gezamenlijk bekijken wat die bedrijfscultuur is en hoe we met een meer Agile manier van werken de doelen kunnen halen.

De samenwerking met Agile Advies is interactief. Samen met u creëren we inzicht. Hierdoor krijgt u niet een organisatie die alleen Agile doet, maar werkelijk Agile is.

Wat biedt Agile Advies

Agile Advies zorgt voor een professionele implementatie van Agile/Scrum in uw organisatie. We zijn gespecialiseerd in het coachen en trainen van bedrijven die Agile willen werken of beter Agile willen leren werken.

Agile Advies biedt:

  • Samen vaststellen Agile bedrijfsdoelstellingen en belemmeringen
  • Samen vaststellen hoe u uw organistie Agile kunt maken
  • On-the-job coaching
  • Verzorgen Agile Awareness Workshops en Trainingen
  • Verzorgen Certified Scrum Trainingen
  • Verzorgen Innovation Games en Serious Games

Agile Advies werkt met ervaren Agile trainers en Agile coaches met veel praktijk ervaring.

Paul Wijntjes

paul wijntjes

De drijvende kracht achter Agile Advies is Paul Wijntjes. Hij is erg sterk in oplossingen op het snijvlak van techniek, mens, proces en organisatie. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring als o.a. Project Manager, Coach, Trainer, Consultant en Software Architect in de Technisch Automatisering. Daarmee begrijpt hij zowel het veranderingsproces vanuit de ontwikkelaar als vanuit het gezichtspunt van de business.

De afgelopen 15 jaar heeft hij zich als coach/trainer gespecialiseerd in verschillende Agile technieken en methodes. Zijn kracht is om iedereen in zijn waarde te laten en open te communiceren op basis van gelijkheid en wederzijds vertrouwen. Daarmee weet hij mensen met zijn enthousiasme werkelijk te inspireren, het beste uit henzelf te halen en hun talenten aan te spreken.

Meer weten

Agile Advies helpt u met het vaststellen wat een Agile manier van werken voor uw organisatie betekent. Als u wilt weten welke voordelen Agile uw organisatie kan brengen, neem dan vrijblijvend contact op met Paul Wijntjes (06-54 65 44 91).